Elérhetőségek

Caries Dental Labor

Szombathely, Welther Károly u. 5.  

Telefon: +36 94 344 144
e-mail: [email protected]


Csapatunk

A laboralapító  Kocsis Csaba  1973-ban lépett a fogtechnikusi pályára. Szakképesítését – mint akkoriban mindenki – a Budapesti Fogműves Szakiskolában szerezte 1975-ben.  A kor lehetőségeinek megfelelően a szombathelyi Fogtechnikai Vállalatnál helyezkedett el. Folyamatos szakmai előmenetelének eredményeként 1986-tól keramikusként dolgozik és 1989-től a laborvezető-helyettesi posztot is betölti.

          

A rendszerváltást követően a sokszereplőssé vált piacon több helyre is hívják, de saját labor alapítása mellett dönt. Ismereteinek elmélyítésére 1991-ben Svájcban dolgozik. 1991-ben Fogtechnikusmesteri oklevelet szerez és megnyitja saját laborját otthonában. 1992-re a labor kinövi addigi lehetőségeit, így új telephelyre költözik és ezzel kezdetét veszi a bővítés és technikai fejlesztés egy új korszaka. 1996-ban a labort az Országos Fogtechnikusi Ipartestület jegyzett, minősített laboratóriummá akkreditálja. 2004-től a Bego Dental Club tagja, melynek célja a minőségi fogtechnika.

A labor indulásától kezdve a magyar páciensek kiszolgálásán túl, számos külföldi piacon is szerepel. Több száz osztrák, német, svájci, olasz, francia, angol, amerikai és arab beteg részére készítettünk és készítünk fogpótlásokat.

 

A laborvezető jelenleg négy munkatársával dolgozik együtt, lefedve a kivehető és rögzített fogpótlások, valamint az esztétikai fogászat teljes palettáját. Specializálódásként 2003-tól az állkapocs-izületi betegek rehabilitációjában is részt vállal.

 

Horváth Gábor

Fogtechnikus

 

Tóth Bálint

Fogtechnikus

 

Kabay Zoltán László

Fogtechnikus